Rúzsa Magdi

Rúzsa Magdi tavaly szeptember elején jelentette be hogy várandós. Rúzsa Magdolna ruzsamagdolna által megosztott bejegyzés.


Ruzsa Magdi 14 Vigyazz A Madarra Singer Singing Music Songs

Rúzsa Magdi a kézilabda Európa-bajnokság hivatalos dalának szerzője és előadója és bár nagyon szerette volna élőben előadni a dalt csak a kórházi ágyról üzent a Blikken keresztül a magyar válogatottnak hiszen veszélyeztetett terhesként már.

. Rúzsa Magdi boldognak és energikusnak tűnik a fotó alapján de most mindenre ügyelnie kell hiszen két fiút és egy lánykát hord a szíve alatt. Rúzsa Magdi a Mokkában mondta el hogy szokatlanul érzi magát az idei karácsonyi készülődés miatt. Férjével úgy döntöttek készen állnak a gyermekvállalásra de azt ők sem gondolták hogy az álmuk rövid időn belül valóra válik és nem is egy hanem rögtön három baba szülei lesznek.

Rúzsa Magdi így kíván boldog karácsonyt Fotó. Rúzsa Magdiéknál idén teljesen máshogy alakul majd a karácsony hiszen a hármas ikrek miatt mindent át kellett szervezniük. A 36 éves énekesnő tavaszra várja az ikreket akiknek már a neveik is megvannak.

A hármas ikrekkel várandós Rúzsa Magdi már a karácsonyt is kórházban töltötte mivel veszélyeztetett terhesnek számít. A 36 éves énekesnő. Minden meccs addig tart amíg meg nem nyerjük Politikusaink is.

A hármasikrekkel várandós Rúzsa Magdi egy igazán meghitt hangulatú fotót osztott meg nemrégiben a közösségi oldalán. A bejegyzés megtekintése az Instagramon.


Feelingscollection Human Face Face Celebrities


Ruzsa Magdi Google Kereses Earrings Hoop Earrings Fashion


Feeling S Collection Human Face Face Beauty


Megasztar Ruzsa Magdolna The Winner Takes It All Zsuri Youtube Youtube Music Winner


Ruzsa Magdi Jel A Dal 2017 Extra Produkcio Nezd Minden Szombat Este A Dunan 19 30 Tol A Dal T Es Szavazz Kedvencedre A Mediaklikk Break Free Wanted Youtube


Ruzsa Magdi Zodiac Signs Meaning Beauty Women


Ruzsa Magdolna Tejut Official Audio Youtube Audio Music


Feelingscollection Human Face Face Celebs


Ruzsa Magdi Eskuvoje Ruzsa Magdi Eskuvoi Ruhaja Ruzsa Magdi Eskuvo Ruzsa Magdi Daalarna Menyass Simple Wedding Gowns Wedding Gowns Vintage Wedding Gown Simple

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel